Meert Lille (Rijsel) : Chocolatier en tearoom

0

Meert, banket, chocolatier, ijs en tearoom in Lille

De geur van de beroemde Meert-wafel, met de traditionele vanille uit Madagascar, zweeft langs de Esquermoise-straat en overspoelt het oude Lille met zijn zoete en zoete kant.

Als haute couture-ontwerpers bieden de banketbakkers van het Meert-huis elk seizoen collecties die zowel verrukkelijk als verrassend zijn en waarvan de naam alleen al hun beknoptheid en zeldzaamheid verklaart: het ‘ephéMeert’.

We kunnen onder andere framboos noemen met peper van Séchouan, de citroenschil van citroenen, praliné met chocoladerijst of koffie met gekarameliseerde walnoten …

Perfect huwelijk tussen de vrucht en de bloem, deze 8e editie zal fijne fijnproevers en delicate smaakpapillen verrassen, niets als deze prachtige verbintenis tussen zwarte bes en violet.

Maar de winkel van het oude Lille zal liefhebbers van chocolade, marshmallows, bitterkoekjes, fruitpasta’s, orangettes, bedelaars, griottins, peperkoek, gekonfijt fruit, nougats, geparfumeerde theesoorten of de natuur tevreden stellen, evenals liefhebbers van allerlei soorten gebak: de beroemde drie chocolaatjes, de non met de roos, de baba met rum …

– Soort winkel: CHOCOLADE – GEBAK – BEWONDERIJ

– Trend: high-end

– Klantenkring: Man – vrouw – kind

– Website: http://www.meert.fr/

Fotocredits: Niamheen.

Adres
27 Esquermoise Street
59000 Lille
Telefoon
03 20 57 07 44

Openingstijd :
Maandag: 02.00-19.30 uur
Dinsdag – vrijdag: 9:30 uur tot 7:30 uur
Zaterdag: van 9.00 tot 19.30 uur
Zondag: van 9.00 tot 19.00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in